Профил - Зодия Телец като мениджър в бизнес астрологията

Профил - Зодия Телец като мениджър в бизнес астрологията

Офисът
Обстановката е консервативна, но уютна. С малко признаци за екстравагантност или нефункционална мебелировка. Има ниска и здрава грубовата мебел, за да предпочитате дърво, елегантна със своята простота. Столът осигурява удобство – високотехнологичната, претенциозна кабинетна мебелировка не е по вкуса на Телеца. Много е вероятно да има диван. Краткият сън след добре служения обед и високочественото ароматно бордо дават енергия на Телеца за предстоящия следобед. Диванът също така е основен елемент в психоанализата – системата, която е въведена от Телеца Зигмунд Фройд (с типичния за Телците специален интерес към ходенето по голяма нужда).
Цветовете са убити и атмосферата е тиха и тържествена. Снимките на съпруга (съпругата) и децата са на бюрото. Посетителят е поканен да се чувства като у дома си и за разлика от посещението в кабинета на Овена, няма да ви се наложи сами да си носите стола. Столовете за гости са само един или два, тъй като Телците не обичат да имат прекалено посетители наведнъж или в един ден. Вероятно ще има маса – „Е тука сме, за да работим, в края на краищата“ – но винаги ще се сервира следобеден чай.

Фирмената кола
Джип „Range Rover” или друг голям автомобил с предно или задно предаване. Малко хора ще изберат Range Rover за служебна кола и е вероятно само няколко специални Телци мениджъри да успеят да осъществят подобни аспирации. Обаче ако Телецът осъздае, че такова превозно средство е по-скоро нужда, отколкото просто прищявка и успее да убеди висшестощеото ръководство, Range Rover-ът ще се появи незабавно в гаража – Телците обикновено успяват да получат това, от което имат нужда. Но защо именно Range Rover? Телците обичат да седят на високо и на широко, като се чувстват в специална категория в сравненеи с по-елегантните спортни превозни средстав, които хвърчат наоколо. Бавното и стабилното бие в състеанието, както казват те. Твърде вероятно е Телецът мениджър да има парче земя някъде не много далеч от офиса си, а Range Rover-ът е идеален за пренасяне на чували тор, строителни материали или много едри кучета.

Деловият обяд
Тези мениджъри, които познават астрологията и предусещат с пълна със слюнки уста перспективата за служебен обяд за сметка на колгата си Телец, запознати с епикурейските предпочитания на Телеца за големите удоволствия в живота. Ще се изнанадате и смаете, когато разберете, че сте седнали на ъглова маса в местната кръчма пред хот-дог и чаша бира. Настина Телците обичат хубавия обяд, но са практични хора, които предпочитат да получат евтина и добра храна за парите си, а не ненужна и скъпа кулинарна екстравагантнсот. Обедът в елитния хотел „Кларидж“ може да почака, докато Лъвът от маркетинговия отдел се осени от идеята за добронамерена грижа за колегите си и внесе малко колорит в техния иначе скучен живот.

Posted on